Hoppaa de diepte in: klinisch denken buiten de gebaande toxidromen

College Intoxicaties -verdieping

Vol zelfvertrouwen patiënten met een intoxicatie herkennen en behandelen

Het perfecte webinar voor als je het college intoxicaties al hebt gedaan of al ruime ervaring hebt met het behandelen van patiënten met een intoxicatie. In dit online college duiken we verder de verdieping in. We leren nog meer over de achtergrond van bepaalde intoxicaties en behandelingen en leren om ook buiten toxidromen te denken. College waarbij we samen gaan oefenen met casuïstiek. 

Na dit college

  • Weet je dat 4 bekende toxidromen niet alle toxidromen zijn
  • Dat niet álle intoxicaties vallen binnen toxidromen
  • Hoe deze intoxicaties herkent en behandeld. Hallo zelfvertrouwen!
  • Kan je je kennis direct toepassen in de praktijk


Dit college:

  • Doe je volledig online en op met eigen tijdsindeling, volg de cursus op jouw tempo  via vooraf opgenomen video's en interactie, zonder dat het onpersoonlijk voelt. Ideaal dus met jouw (wisselende) diensten!
  • Je krijgt na aankoop direct toegang! Je hoeft dus niet te wachten op een startdatum
  • Duurt maar 2.5 uur! #easypeasy
  • Geeft de mogelijkheid tot vragen stellen via het cursus platform, de voordelen van do-it-yourself zónder dat je met vragen blijft zitten!
  • Les van een echte expert dr. Heleen Lameijer - spoedeisende hulp arts

null

Intoxicaties - verdieping DIY

Online do-it-yourself college
49,95,- 
Nu eenmalig € 29,95,- 

Direct aanmelden!
krijg direct toegang na aanmelden
Super interessant en leerzaam wat betreft het herkennen. Ik kan het direct toepassen in de praktijk!
Joost, verpleegkundige en deelnemer cursus

Voor wie is dit college?

Welke achtergrondkennis heb je nodig?

 Om het college goed te kunnen volgen heb je basiskennis nodig van toxidromen en toxicologie, bij voorkeur heb je het college intoxicaties gevolgd. Je moet weten hoe je kunt werken met en wat de normaal waarden zijn van hartslag, bloeddruk, en hoe je de ademhaling, pupillen en bloeddruk beoordeeld.


Wat kost deelname?

Je investering is nu slechts 29.95, hiervoor heb je 1 maand de tijd om het college te doen. Alle tijd dus! Ik heb deze limiet expres gesteld zodat je dit college ook snel gaat doen. Zo heb je het meeste profijt, van alleen een college kopen is immers nog nooit iemand slimmer geworden 😉


Maar is dit college wel echt voor mij?

Om het college goed te kunnen volgen heb je basiskennis nodig van toxidromen en toxicologie, bij voorkeur heb je het college intoxiaties - basis gevolgd.
Je moet weten hoe je kunt werken met en wat de normaal waarden zijn van hartslag, bloeddruk, en hoe je de ademhaling, pupillen en bloeddruk beoordeeld.


Als ik ambitieuze zorgverleners vraag waar ze graag beter in zouden willen worden, antwoorden ze 9 van de 10 keer "klinisch redeneren"!  Logisch ook, want goed klinisch kunnen redeneren betekent niet alleen goede patiëntenzorg kunnen leveren, maar vooral ook dit vol vertrouwen kunnen doen. Bovendien helpt het je in gesprekken, overleggen en inhoudelijke discussies met andere zorgverleners. Het helpt je bij de zogenaamde "speak up", het durven uitspreken wat je denkt, omdat je weet hóe en waarom je dit denkt. Kortom: beter klinisch kunnen redeneren helpt je om sterker in je schoenen te staan als zorgverlener!

In dit webinar gaan we niet alleen de achtergrond van Intoxicaties behandelen, maar ook echt oefenen met casuïstiek. Klinisch redeneren dus, zodat je het echt begrijpt. Dit maakt het extra goed en je leerproces extra sterk.

Heb je nog niet eerder een college bij mij gevolgd dan is de maatstaaf: als je zorgverlener (io) bent, ambitieus, en je wilt uitgedaagd worden. Dan is dit college wat voor jou.  Dit college is specifiek interessant voor  artsen, coassistenten, geneeskundestudenten, PA/VS, verpleegkundigen (i.o), ambulancemedewerkers en anesthesiemedewerkers.  De meeste van de deelnemers zijn verpleegkundigen (ook in opleiding) en artsen (inclusief coassistenten). Maar er heeft zich ook al meer dan eens een ambitieuze EHBO docent ingeschreven!

Dit college is niets voor jou wanneer je geen ambitie meer hebt om je verder te ontwikkelen. Ik wil dat de groep alleen uit gemotiveerde mensen bestaat.

Hoe lang duurt het college?

Slechts 2.5 uur!


Moet iets voorbereiden?

Nee dat hoeft niet

Maar ik ga binnenkort nog op vakantie?


Je hebt 4 hele weken om 2.5 uur van je tijd te investeren. Moet voldoende zijn toch?


Maar ik vind het eng om actief mee te doen tijdens groepsessies?

Dat scheelt, dit college is volledig DIY (do-it-yourself). Er zijn dus geen groepssessies. Wel kun je met je vragen bij me terecht via het cursus platform!

Maar is het wel echt goed als het zo goedkoop is?

Het is zo goedkoop omdat ik een eigen bedrijf heb, ik bepaal dus zelf de prijzen, ondanks dat het meer waard is.

Maar is er accreditatie aangevraagd?

Ja, voor verpleegkundigen en VS  is dit verkregen. Als zitten er ook veel andere zorgverleners in het programma, laat je dus niet leiden door accreditatie. Veel zorgverleners hebben de cursus trouwens vergoed gekregen via hun werkgever. Tipje!


Zin om je bij het college te zien! Je vindt het vast te gek!


€ 49,95,-
€ 29,95,-

College intoxicaties - basis

Ben jij op zoek naar de basiskennis over toxidromen? Doe dan mee aan het eerst het college Intoxicaties-basis. Na deze DIY college kan jij intoxicaties vol zelfvertrouwen herkennen en behandelen