Yes, jij bent op de goede plek! Dit is dé cursus die jouw klinisch redeneren een boost gaat geven! 

Doe nu mee aan het succesvolle live programma, maar dan lekker op je eigen tempo

Clinical Masters DIY

Boost je klinisch redeneren en wordt nóg beter in je vak!

Clinical Masters DIY

Boost je klinisch redeneren en wordt nóg beter in je vak!

Doe nu mee aan het succesvolle live programma, maar dan lekker op je eigen tempo

  • Samen je klinisch redeneren  verbeteren: Hallo zelfvertrouwen!
  • 6 casus, 6 oefeningen, 6 keer klinisch redeneren, enorm in kennis groeien
  • Volledig online en op met eigen tijdsindeling, volg de cursus op jouw tempo via vooraf opgenomen video's en interactie, zonder dat het onpersoonlijk voelt. 
  • Ideaal met jouw (wisselende) diensten!
  • Vragen stellen is mogelijk via het cursus platform, de voordelen van do-it-yourself zónder dat je met vragen blijft zitten!
  • Les van een echte expert dr. Heleen Lameijer - spoedeisende hulp arts
  • Geaccrediteerd voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en PA's en voor élke zorgverlener nuttig en toegankelijk!
  • Je krijgt na aankoop direct toegang! Je hoeft dus niet te wachten tot een startdatum!

heleen lameijer

Clinical Masters DIY

Online programma

     6 casus, 6 keer klinisch redeneren!      
199,- 
Nu eenmalig € 149,- 

(of betaal in 4 termijnen van €37,50) 

FULL FOCUS op JOUW leerproces

Direct aanmelden!
krijg direct toegang na aanmelden
"Heel erg waardevolle cursus van een enthousiaste dr. Heleen Lameijer. Uniek opgezet. Je wordt uitgedaagd om voorafgaand aan de bespreking de casuïstiek goed door te nemen. Hoe beter je eigen voorbereiding hoe meer je uit de bespreking haalt. Heleen leert je ook echt de "tools van het klinisch redeneren" door kritische waaromvragen te stellen. Kortom een aanrader!"
J van den Hoorn, deelnemer Clinical Masters

Beter klinisch redeneren boost je zelfvertrouwen 

Als ik ambitieuze zorgverleners vraag waar ze graag beter in zouden willen worden, antwoorden ze 9 van de 10 keer "klinisch redeneren"!


 Logisch ook, want goed klinisch kunnen redeneren betekent niet alleen goede patiëntenzorg kunnen leveren, maar vooral ook dit vol vertrouwen kunnen doen.


Bovendien helpt het je in gesprekken, overleggen en inhoudelijke discussies met andere zorgverleners. Het helpt je bij de zogenaamde "speak up", het durven uitspreken wat je denkt, omdat je weet hóe en waarom je dit denkt. Kortom: beter klinisch kunnen redeneren helpt je om sterker in je schoenen te staan als zorgverlener!
Wat ben je toch aanstekelijk in je enthousiasme om kennis te delen/verspreiden en nieuwsgierig te blijven naar meer! Fijn ook de combi waarin je in de casuïstiek zowel de kliniek als de 1e lijn onderwerpen aantipt.
Petra Harmsen, deelnemer Clinical Masters

Wat krijg je?

Deze online cursus bestaat uit  6 casus, 6 opdrachten, en 6 keer klinisch redeneren. Maar eigenlijk is dát natuurlijk niet wat je krijgt. Het echte effect is:

Enorme groei in kennis én begrip,
direct in te zetten op de werkvloer:
(Hallo zelfvertrouwen!)

Hoe werkt het praktisch? Direct na aanmelden krijg je toegang tot alle 6 casus inclusief de uitgewerkte casus in video.  Elke casus bereid je voor. Hoe uitgebreid je dat doet is helemaal aan jou. Mijn uitwerking, inclusief de toevoegingen die de eerdere groep deelnemers aan de LIVE sessie van Clinical Masters had, kun je bekijken via video in de leeromgeving. De video's duren nooit langer dan 1 uur. 


We bespreken:

Wat waren de antwoorden op de vragen?
Welke lessen zijn hieruit te trekken?


En terwijl we dit doen zoeken we de diepgang op van de ziektebeelden, van de overwegingen, van het klinisch redeneren.

Heb je nadien nog vragen? Die kun je stellen via het cursus platform!


Welke casuïstiek? 


Om het een beetje een uitdaging en verrassing te laten zijn vertel ik je hier niet exact welke casuïstiek er in de cursus volgt. Wel kan ik je vertellen dat we zowel 1e lijns- als 2e lijns casuïstiek behandelen, en ik je uitdaag om buiten je comfort zone te stappen. Daar zit immers groei! Bovendien is deze DIY vorm lekker veilig, je mág iets niet weten en je mág fouten maken, en niemand ziet het!. Uiteraard gaat het altijd over spoedeisende zaken, dat is immers mijn expertise. Dit is enorm breed, dus er zit altijd iets speciaal voor jou bij!


Deze unieke DIY versie gaat GEWELDIG worden!

Bekijk vooral ook even de reviews op deze pagina van deelnemers, ik ben er trots op!


Ik verkoop deze unieke cursus, waarin jij je klinisch redeneren op scherp zet en in rap tempo verder kunt ontwikkelen, voor   slechts 149 euro incl.btw  (ook makkelijk in 2 termijnen van 75 of 4 termijnen van 37.50 te betalen)

Je leest het goed!
voordeliger dan studiegeld, een medische cursus of een congresbezoek, en dat voor samen knallen en FULL FOCUS op JOUW leerproces! 

Na aanmelden heb je direct toegang tot alle content, gedurende 12 weken. Genoeg tijd dus!

En ja, dit limiet van 12 weken stel ik expres, als kleine schop onder de kont om niet alleen de cursus te kopen maar hem ook echt lekker te gaan doen. Niemand is immers ooit slimmer geworden van alleen iets kopen😉, al haal je in deze cursus met minimale inspanning al snel maximale resultaten!


Aanmelden doe je via onderstaande knop.

"Waar ik aanvankelijk dacht; alle orgaansystemen komen aan bod of iedere week zal een ABDCE (and don't ever forget the glucose) onderdeel aan bod komen; werd ik verrast door de Heleen-saus die jij eraan hebt gegeven!  Dit smaakt naar meer. Veel dank en hopelijk ben je al aan het broeden op een vervolg ;)

Rianne Herijgers, deelnemer Clinical Masters

Voor de twijfelaars en de ja-maar-mensen onder ons nog een beetje extra info 😉

Maar is deze cursus wel echt voor mij?

Misschien heb je al eens een webinar gevolgd van mijn MSW Academy. Als je eerdere webinars van de MSW academy leuk vond en je hebt er wat aan gehad, dan is deze cursus 100% voor jou! Dit wordt namelijk bigger, better, bolder!

Heb je nog niet eerder een webinar gevolgd dan is de maatstaaf: als je zorgverlener (io) bent, ambitieus, en je wilt uitgedaagd worden. Dan is de cursus wat voor jou. De meeste van de deelnemers zijn verpleegkundigen (ook in opleiding) en artsen (inclusief co-assistenten). Maar er heeft zich ook al een ambitieuze EHBO docent ingeschreven!

De cursus is niets voor jou wanneer je geen ambitie meer hebt om je verder te ontwikkelen. Ik wil dat de groep alleen uit gemotiveerde mensen bestaat.

Moet ik echt voorbereiden?

Heb je alleen geen tijd om je voor te bereiden? Dat is in principe helemaal prima, de colleges zullen ook zonder voorbereiding te volgen zijn. Mét voorbereiding haal je er alleen veel meer uit, omdat je dan écht zelf hebt nagedacht. Hierin is elke voorbereiding waardevol, ook als het maar 10 minuutjes is. En die tijd heb je echt wel (kijk maar eens naar je schermtijd 😉)

Maar ik ga binnenkort nog op vakantie?


Je hebt 12 hele weken om aan 6 casus te werken, dus tenzij je 12 weken op vakantie gaat moet het lukken!

Maar ik vind het eng om actief mee te doen tijdens groepsessies?

Dat scheelt, deze cursus is volledig DIY (do-it-yourself). Er zijn dus geen groepssessies. Wel kun je met je vragen bij me terecht via het cursus platform!

Maar is het wel echt goed als het zo goedkoop is?

Het is zo goedkoop omdat het de eerste keer is dat ik dit zo doe, maar het is veel meer waard. Een pilot programma dus. Hierna gaan de prijzen omhoog!

Maar is er accreditatie aangevraagd?

Ja, voor verpleegkundigen en VS en PA is dit verkregen. Als zitten er ook veel andere zorgverleners in het programma, laat je dus niet leiden door accreditatie. Veel zorgverleners hebben de cursus trouwens vergoed gekregen via hun werkgever. Tipje!


Zin om je bij deze cursus te zien! We gaan het TE GEK maken!


Groetjes,

Heleen